on·baat·zuch·tig (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)

Dat was het. Dát was wat de fotograaf via Stichting Make a Memory deed. Een dag van te voren veegde hij zijn agenda schoon, om kosteloos op het tijdstip dat ik vroeg, twee kersverse ouders met hun doodgeboren baby te fotograferen.
Make a memory

Een prachtig meisje, met alles erop en eraan, maar helaas aan het einde van de zwangerschap in de buik overleden. De ouders hadden zich voorbereid op een geboorte, niet op een uitvaart. Daarom is het juist fijn als er mensen zijn die op dat moment alles voor je regelen en meedenken hoe je deze periode, toch herinneringen kunt maken die je in je verwerking nodig hebt. Ik was dankbaar dat ik voor hen de uitvaart mocht regelen en hen zo bij kon staan in deze moeilijke periode.

Wat fijn dat deze Stichting Make a Memory bestaat. Ik denk dat veel mensen de kracht van foto’s onderschatten en in een rouwperiode schroom voelen om een fotograaf te regelen, deze stichting helpt daarin fantastisch. #dankbaar

www.makeamemory.nl

Sanneke de Graaf

Sanneke de Graaf

Ieder leven, elke levensstijl en elk individu is anders. Waarom lijken de meeste uitvaartbijeenkomsten dan zo op elkaar?

Inspiratie

Recente posts