Uitvaart Rijswijk

Uitvaartverzorging in Rijswijk

Zelf de touwtjes in handen houden? Het Afscheidsbureau verzorgt uitvaarten in Rijswijk, waarbij alles voor u geregeld wordt, maar u zelf de regie houdt. Het meest gehoorde compliment na afloop van een uitvaart in Rijswijk via Het Afscheidsbureau is “ Je hebt ons geholpen om het zó te organiseren, dat we alle ruimte hadden voor eigen inbreng, alles kon en het was perfect geregeld”. Dit is het doel, u weet zelf wat bij u past. U kunt uitgaan van professionele begeleiding, maar dan dienstbaar en servicegericht. 

 

Uitvaartverzorging bij u in de buurt

Het is fijn als uw uitvaartverzorger in Rijswijk in de buurt is, zeker bij een thuisopbaring is dagelijks bezoek verstandig. Vanuit Wateringen is Rijswijk erg dichtbij, waardoor Het Afscheidsbureau veel uitvaarten in Rijswijk verzorgt. 

Kiest u toch liever voor opbaring in een uitvaartcentrum? Ook dit is goed mogelijk, zodra de huisarts het overlijden heeft vastgesteld kunnen we de overledene ophalen. Natuurlijk is het mogelijk om in de daaropvolgende dagen, toch nog een bezoek te brengen aan de overledene. U kunt hier ineens behoefte aan hebben, nog één laatste afscheid, zonder alle aanwezigen van de uitvaart in Rijswijk erbij. Weet dat dit altijd kan, het is heel logisch als u in deze emotionele periode beslissingen neemt waar u even later op terug komt. 

Begraven of cremeren bij Eikelenburg

Uitvaartverzorging in Rijswijk gezocht? Zowel begraven als cremeren is mogelijk bij Eikelenburg. Bij mensen die vaker bij Eikelenburg komen, staat deze locatie ook wel bekend als de ‘pauwen-locatie’, omdat hier altijd pauwen rondlopen. Soms voor het raam van de aula, of anders over de paden van de begraafplaats. 

Uitvaartlocatie Rijswijk

Het is ook mogelijk om de afscheidsdienst niet in de aula van een uitvaartcentrum te laten plaatsvinden, maar op een bijzondere locatie zoals Landgoed Te Werve. Hier kunt u zowel binnen als buiten terecht in stijl, met goede catering en in een schitterende natuurlijke omgeving. 

Uitvaartverzorging Rijswijk

Vanuit Rijswijk bent u ook zo in Delft of Den Haag, waar we ook gebruik kunnen maken van Iepenhof, Haagse Duinen of Ockenburgh, of de andere begraafplaatsen. Mocht u een voorkeur voor een locatie hebben, dan kunnen we de beschikbaarheid voor u checken. Voor uitvaartverzorging in Rijswijk bent u dus bij ons aan het goede adres! 

Uitvaart in Rijswijk gezocht? Neem contact op

Niet iedere uitvaartverzorger in Rijswijk werkt transparant, maar daar kunt u bij Het Afscheidsbureau wel vanuit gaan. De kosten voor een uitvaart in Rijswijk zijn heel simpel: u betaalt een vast bedrag als fee en verder krijgt u alles tegen inkoopprijs doorberekend. Geen onverwachte kosten achteraf en geen vage afspraken, maar volledige transparantie. 

 

Op zoek naar een een goede uitvaartverzorging  in Rijswijk? Neem dan (vrijblijvend) contact op, we helpen u graag verder voor een uitvaart in Rijswijk, Den-Haag, Wateringen, Delft of een andere plaats in het Westland.

Referenties

Bel

Whatsapp

Email