Uitvaart Den Haag

Uitvaartverzorging in Den Haag

Wanneer u een uitvaart moet regelen in Den Haag, staat u voor meerdere keuzes. Denkt u aan cremeren of begraven, wilt u de overledene thuis laten blijven in dagen tussen overlijden en uitvaart, of maakt u gebruik van een uitvaartcentrum, hoe wilt u afscheid nemen, voor welke uitvaartverzorging in Den Haag kiest u etcetera. Het zou kunnen dat u hier al eens over na hebt gedacht, of dat u dit al hebt kunnen bespreken, maar het kan ook ineens zijn, dat u hier over na moet denken.

 

Wat moet ik regelen na overlijden voor een uitvaart in Den Haag?

Nadat een arts het overlijden heeft vastgesteld, mag de uitvaartondernemer starten met de werkzaamheden en kunt u dus bellen naar 0174-284874 voor een uitvaartverzorger in Den Haag. Samen nemen we dan een aantal keuzes voor een uitvaart in Den Haag door:

  • Soort kist of mand;
  • Wel of niet opbaren en waar;
  • Datum uitvaart in Den Haag;
  • Kaarten, of andere manier van uitnodigen/kennisgeving;
  • Eerste ideeën afscheidsbijeenkomst voor een uitvaart in Den Haag.

     

De keuze voor muziek, de sprekers, vervoer, bloemen en dergelijke hoeven nog niet gelijk, dat komt wel in de komende dagen. Dag na dag, stap voor stap, we nemen de tijd die nodig is om de uitvaart in Den Haag zo persoonlijk mogelijk te maken. 

Begraven of cremeren in Den Haag

In Den Haag heeft u de keuze voor Crematorium Ockenburgh of Crematorium Haagse Duinen. Afhankelijk van de groepsgrootte en uw voorkeur voor een bepaalde uitstraling, zijn beide crematoria geschikt. Haagse Duinen biedt een mooie glazen wand in de aula, waardoor deze mooi licht is en de medewerkers hier zijn erg servicegericht. Bij Ockenburgh heeft u zowel een hele grote aula als de Rozenkamer, een kleinere ruimte voor een intiem afscheid voor een uitvaart in Den Haag. 

Den Haag heeft meerdere begraafplaatsen. Is er al een eigen graf in de familie, of wilt u samen op zoek naar de meest geschikte begraafplaats voor een uitvaart in Den Haag? Behalve voor een eigen graf kunt u ook kiezen voor een algemeen graf, waar meerdere mensen (met afstand ertussen) in begraven worden. 

Uitvaartlocaties in Den Haag

Uitvaartverzorging in Den Haag gezocht? Vaak wordt ervoor gekozen, om de afscheidsbijeenkomst te laten plaatsvinden op de plaats van begraven of cremeren. De reden hiervan is vaak logistiek, mensen hoeven niet van de ene locatie, naar de andere locatie te gaan. In Den Haag zijn heel veel verschillende locaties, waar u een afscheidsbijeenkomst kunt laten plaatsvinden. Toch wordt steeds vaker gekozen voor een alternatieve locatie. Heeft u een grote groep mensen en houdt u van een industriële uitstraling? Dan is de Fokker Terminal, of de Remise wellicht heel geschikt. Wilt u het liever wat chiquer? Denk dan bijvoorbeeld aan Paviljoen De Witte, of Villa Ockenburgh. Altijd gek geweest op het strand? Dan kijken we toch hoe we gebruik kunnen maken van het strand? Voor uitvaartverzorging in Den Haag bent u bij Het Afscheidsbureau aan het goede adres! 

Referenties

Bel

Whatsapp

Email