Dienst·baar (bijvoeglijk naamwoord)

1ondergeschikt: je dienstbaar opstellen tonen dat je je ondergeschikt wilt maken aan een collectief belang
Begraven worden in levende doodskist

Als het uitgangspunt is, dat een ‘memorabele uitvaart’ het collectief belang is, dan kan ik alle keuzes die ik in een voortraject maak tegen deze meetlat leggen. Het gaat niet om mij, niet om mijn voorkeuren of mijn smaak of mijn voorkeur voor locaties. Werken met een vaste kistenleverancier of uitvaartfotograaf kan daarom bijvoorbeeld niet. Alles is afhankelijk van wat past bij de overledene of de nabestaanden. Natuurlijk is een groot netwerk van veel leveranciers noodzakelijk om keuzes voor te leggen. Weten wie de beste is in zijn of haar vakgebied, wie de beste prijs-kwaliteit verhouding biedt en wie niet provisie-gedreven werkt. Daar sta ik voor, me dienstbaar opstellen, in elk moment van het uitvaarttraject.

Sanneke de Graaf

Sanneke de Graaf

Ieder leven, elke levensstijl en elk individu is anders. Waarom lijken de meeste uitvaartbijeenkomsten dan zo op elkaar?

Inspiratie

Recente posts