Tijdelijk lid van ons gezin

"Wij zochten een eigentijdse, op onze wensen afgestemde uitvaartverzorger. Wij wisten wat wilden, omdat onze moeder dat met ons doorgesproken had. Sanneke de Graaf van het Afscheidsbureau deed meer dan dat. Zij leefde zich in onze situatie in, dacht mee en deed zeer goede aanbevelingen. Zij was gedurende deze periode een lid van ons gezin. Daardoor heeft onze moeder de uitvaart gehad die zij wilde. Warm, intiem en dichtbij. Zij wilde daarnaast haar leven vieren, wat wij naderhand gedaan hebben in een externe condoleance bijeenkomst. Ook daarbij was Sanneke haar advies van onschatbare waarde. Als we het nog niet gezegd hebben Sanneke: dank je wel, namens onze moeder en vooral namens onszelf."

“Wij zochten een eigentijdse, op onze wensen afgestemde uitvaartverzorger. Wij wisten wat wilden, omdat onze moeder dat met ons doorgesproken had. Sanneke de Graaf van het Afscheidsbureau deed meer dan dat. Zij leefde zich in onze situatie in, dacht mee en deed zeer goede aanbevelingen. Zij was gedurende deze periode een lid van ons gezin. Daardoor heeft onze moeder de uitvaart gehad die zij wilde. Warm, intiem en dichtbij. Zij wilde daarnaast haar leven vieren, wat wij naderhand gedaan hebben in een externe condoleance bijeenkomst. Ook daarbij was Sanneke haar advies van onschatbare waarde. Als we het nog niet gezegd hebben Sanneke: dank je wel, namens onze moeder en vooral namens onszelf.”

Het Afscheidsbureau in Wateringen
Sanneke de Graaf

Sanneke de Graaf

Ieder leven, elke levensstijl en elk individu is anders. Waarom lijken de meeste uitvaartbijeenkomsten dan zo op elkaar?

Inspiratie