Lichtpuntje

"Vanaf moment 1, dat er contact was, voelde het gelijk zó goed. Professionaliteit, menselijk warmte, begrip, meedenken en helemaal in de tijd van nu. Echt, meer dan tevreden over Sanneke de Graaf en zeker ook haar medewerkers. Alles was in de puntjes geregeld en verzorgd, En wat zó fijn was, is de eerlijkheid, de openheid en transparantie. Het afscheidsbureau een absolute aanrader, als je gaat voor kwaliteit . Geloof mij maar, uitvaartverzorging optima forma en ik gun iedereen een Sanneke. Voor ons was het in geval een “lichtpuntje.”

“Vanaf moment 1, dat er contact was, voelde het gelijk zó goed. Professionaliteit, menselijk warmte, begrip, meedenken en helemaal in de tijd van nu. Echt, meer dan tevreden over Sanneke de Graaf en zeker ook haar medewerkers. Alles was in de puntjes geregeld en verzorgd, En wat zó fijn was, is de eerlijkheid, de openheid en transparantie. Het Afscheidsbureau een absolute aanrader, als je gaat voor kwaliteit . Geloof mij maar, uitvaartverzorging optima forma en ik gun iedereen een Sanneke. Voor ons was het in geval een “lichtpuntje.”

Afscheidsbureau
Sanneke de Graaf

Sanneke de Graaf

Ieder leven, elke levensstijl en elk individu is anders. Waarom lijken de meeste uitvaartbijeenkomsten dan zo op elkaar?

Inspiratie