Geluisterd

"Fijne communicatie en er werd goed geluisterd naar onze wensen. In een toch al lastige periode en een moment waarop je je eigenlijk niet met te veel randzaken wilt bezig houden zijn we enorm fijn geholpen om alles goed te regelen. Mocht je daarom ook in een situatie terecht komen dat afscheid moet nemen van een dierbare, laat je dan bij staan door Het Afscheidsbureau. Ook het meedenken over ons financiële plaatje hebben ze erg fijn gedaan."

“Fijne communicatie en er werd goed geluisterd naar onze wensen. In een toch al lastige periode en een moment waarop je je eigenlijk niet met te veel randzaken wilt bezig houden zijn we enorm fijn geholpen om alles goed te regelen. Mocht je daarom ook in een situatie terecht komen dat afscheid moet nemen van een dierbare, laat je dan bij staan door Het Afscheidsbureau. Ook het meedenken over ons financiële plaatje hebben ze erg fijn gedaan.”

Bamboe mand
Sanneke de Graaf

Sanneke de Graaf

Ieder leven, elke levensstijl en elk individu is anders. Waarom lijken de meeste uitvaartbijeenkomsten dan zo op elkaar?

Inspiratie